català - castellano - français - english

MECÀNICA

 

Efectuar un manteniment correcte del vehicle ens pot ajudar a prevenir futures avaries i allargar la vida del nostre vehicle, alhora que ens farà estalviar uns diners en el futur.

 

A Garatge JCA oferim un ampli servei de Mecànica als nostres clients. Des de mecànica de manteniment i prevenció, com poden ser les Revisions Periòdiques o substitució de materials consumibles fins a reparacions d’envergadura com pot ser la substitució de l’embragatge o de Corretges de Distribució.

 

També oferim una àmplia experiència en els sistemes de Suspensió i Direcció, dos elements vitals per a la seguretat del vehicle i els seus ocupants. Una substitució d’amortidors a temps és garantia d’una òptima estabilitat del vehicle i un correcte comportament dinàmic i un sistema de direcció en bon estat ens permetrà circular amb seguretat i ens estalviarà futurs problemes de sorolls i desgastos irregulars.

ALINEACIÓ

 

 A les nostres instal·lacions disposem d’última tecnologia per poder efectuar un bon alineat de la direcció del nostre vehicle. Gràcies a l’àmplia experiència dels nostres professionals en l’alineació de tot tipus de vehicles, podem garantir-li que el seu sortirà de les nostres instal·lacions en les millors condicions d’alineació. El sistema de direcció està estretament lligat amb el de suspensió, i per garantir un correcte comportament dinàmic del vehicle s’han de tenir en compte ambdós sistemes.

 

Des de turismes fins a furgonetes, passant per Tot-terrenys i cotxes de competició, els nostres professionals l’informaran i l’aconsellaran sobre la millor opció a l’hora d’efectuar un alineat de direcció.

GARATGE JCA • Avinguda Pau Casals, 44 • 17700 LA JONQUERA • T. / F.: +34 972 554 068 • Correu: garatgejca@gmail.com