català - castellano - français - english

Només venem material homlogat i certificat per a circular per la Unió Europea

Amb l'arribada de l'hivern i les baixes  temperatures és moment de tenir el teu vehicle preparat per a qualsevol imprevist.

 

Si vas a esquiar, ja disposes de portaesquís? i sobretot, ja tens unes cadenes? O millor unes fundes shock?

L'armilla de seguretat a punt?

Passa pel taller i encarrega ara el material que potser necessitaràs per anar a la muntanya a passar el dia o unes merescudes vacances amb la família o els amics...

 

Bateries

 

La bateria de plom i àcid inventada el 1859 pel físic francès Gaston Planté és el tipus més antic de bateria recarregable.

 

Malgrat tenir la segona pitjor relació energia / pes (propera a la de la bateria de níquel i ferro) i una corresponentment baixa relació energia / volum, la seva habilitat de proporcionar puntes de corrent elevades comporta una alta relació potència / pes.

Llums

 

Llums per al teu vehicle

 

Anticongelants

 

Un anticongelant és una substància que hom afegeix a un líquid —generalment aigua— per rebaixar-li el punt de congelació, aprofitant el fenomen del descens crioscòpic.

 

Les característiques dels anticongelants són: alta constant crioscòpica, estabilitat química, miscibilitat amb l'aigua, calor específica elevada, capacitat anticorrosiva, baix coeficient de dilatació, baixa volatilitat i ininflamabilitat. Els anticongelants més emprats són alguns alcohols (metanol, etanol, glicerol, propilenglicol) i el clorur de calci.

GARATGE JCA • Avinguda Pau Casals, 44 • 17700 LA JONQUERA • T. / F.: +34 972 554 068 • Correu: garatgejca@gmail.com